Vuokraus

Nuorisoseuran taloa vuokrataan yksityisille, yrityksille ja yhdistyksille juhlien, kokousten ja tapahtumien pitämiseen. Talossa on mm. valoisa kahvio, johon mahtuu n. 30-40 henkilöä. Kahvilan sisätilat on remontoitu 1990-luvun alussa. Galleriassa kuvia talosta.

Talossa on sali, jossa on kiinteä näyttämö viininpunaisella esiripulla. Salin pöytien ääreen mahtuu kattauksesta riippuen 80-100 henkilöä. Salin remontoitu 2017-2018. Näyttämöllä voi esiintyä kuorot ja bändit sekä siellä voi pitää esim. joulujuhlien näytelmät. Näyttämöllä myös ”backstage” tilaa.

Nuorisoseuralla on vuokrattavanaan tilaan soveltuva äänentoistolaitteisto jolla hoituu musiikinsoitto sekä puhumiset salissa. Äänentoistolaitteistoon kuuluu mikrofoni (shure sm58), mikseri (4-kanavainen), Db Technologies Opera Compact 1200 kaiuttimet (kuva alla). 

Tilavassa vuonna 2011 uusitussa keittiössä on mm. laitostiskikone, kaksi isoa jää-/viileäkaappia, laitosuuni, liesi ja mikro. Astioita on 80 hengelle.

Talosta löytyy lisäksi 2 wc:tä, 1kpl kylmäkaappeja lasiovella, grilli sekä juhlateltta. alla kuva teltasta. 

Vuokrahinnasto  :

Kahvio 1 vrk  100 €

Koko talo 1 vrk 275 €

Koko talo viikonloppu Pe – Su 550 €

Päivävuokrat veloitetaan laskulla varauksen jälkeen, viikonloppu vuokrissa varauksen jälkeen veloitetaan varausmaksu 150€ ja loput varaus ajankohdan aikaan.

Astiasto kuuluu vuokrahintaan.

 

Linkki salin mittakuvaan -> sali

Salista kuvia galleriassa.

 

Oheisvuokratuotteet

Äänentoistolaitteet 70 € / vuokraus

Teltta 80 € / vuokraus

 

HUOM. Talvikaudella 1.11. – 31.3. lisäämme talon vuokrahintaan 50€ lisälämmityskulua.